enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3819
EURO
34,6738
ALTIN
2.405,49
BIST
10.077,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Uzun Abiye Modelleri 2021

27.05.2020
A+
A-

Düğün ve özel davetlerde şıklığı ile göz kamaştırmak isteyen bayanların tercihi uzun abiye modelleri olmaktadır. Her yaştan bayana çok yakışan bu abiyeler, aynı zamanda vücut hatlarının daha derli toplu görünmesini sağlar. Özellikle bel ve basen bölgesinde fazlalıklardan şikayetçi olan bayanlar tercih edecekleri uzun abiye elbise içerisine korse giyerek, daha zayıf ve formda bir görünüme kavuşabilirler.

Uzun abiyelerin bayanlara sunduğu daha birçok avantaj vardır. Bu elbiseler bayanların boyunu daha uzun gösterir. Aynı zamanda bacaklarını beğenmeyen ve kalın bulan bayanlar da uzun abiyelerden yana tercihlerini yapabilirler.

Abiye elbise seçiminde hanımların çok dikkatli olmaları gerekmektedir. Beden ölçünüze ve vücut tipinize uyan bir uzun abiye elbise tercih ederseniz, herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz. Ancak yılın modası diye bazı uzun abiye modellerini tercih ettiğiniz takdirde, her zaman ortaya güzel sonuçlar çıkmayabilir.

Eğer ince uzun bir bayansanız, uzun abiye modellerinin hemen hepsini kendinize yakıştırabilirsiniz. Ancak fazlalıklarınız varsa ve minyon tipli bir bayansanız, abiye seçerken daha bir titiz olmalısınız. Eğer yanınızda sizlere fikir verecek bir arkadaşınız olursa, size en çok yakışan abiye modelini daha kolay seçebileceğinize emin olabilirsiniz.

En yeni uzun abiye elbise modellerine göz gezdirdiğimizde, her birinin çok özel süslemelere sahip olduğunu görmekteyiz. Genellikle dantel ve taşlı işleme detaylarına sahip olan yeni sezon uzun abiyeler arasında pullu ve boncuk işlemeli tasarımlar da göz kamaştırmaktadır.

Eğer gösterişi seven bir bayansanız ve iddialı seçimler yapıyorsanız, sizlere marsala rengi yırtmaçlı ve straplez kesim uzun abiyeleri öneriyoruz. Yine, tek omuz, payetli ve çapraz yaka uzun abiyeler de iddialı bir şıklık arayışında olan bayanlara önerdiğimiz modellerdir.

Ünlü moda evleri ve modacıların en yeni abiye kreasyonlarında çok farklı uzun abiye modellerine ulaşabilirsiniz. Eğer özel bir davete katılacaksanız, mat renklerde ve tek bir kısmında dekolte barındıran uzun abiyelerden yana tercih yapabilirsiniz.

Ayrıca Bakınız: Abiye Elbise Modellerinde 2021 Trendleri

Kokteyl ve diğer organizasyonlarda siyah renk uzun abiyeler de bayanların vazgeçilmezleri arasındadır. Üstelik siyah renk uzun abiyelerin modası hiçbir zaman geçmediği için farklı kombinler ile farklı organizasyonlarda da bu abiyeleri giyebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

DMCA.com Protection Status